Dé korte vakantie helemaal voor jou alleen.

Niet zomaar een vakantie, het is een verrijkende vakantie. Alle tijd voor jezelf en niks dat moet. Er zijn geen verplichtingen, geen werk of andere dagelijkse beslommeringen, geen huishouden en voor het eten wordt gezorgd. Met een praktische coaching kom jij deze week wérkelijk tot jezelf. Tijd om te vertragen en te voelen wat jij nodig hebt in jouw leven. Deze week zet je een aantal eerste belangrijke stappen die je dichter bij je verlangens brengen. Je zal voelen dat ze vanuit jouw hart komen en dus “weet” je dat het voor jou het juiste is. Een mooie basis om verder te groeien, die niemand je meer afneemt. 

Wij, Annemiek en Erieke, hebben een fijn programma voor je samengesteld waarin je kan loskomen, mag loslaten, op adem mag komen en heerlijk kan ontspannen en genieten. Onze mooie locatie met de persoonlijk ingerichte huisjes omringd door prachtige natuur helpen je hierbij. Ook hebben we alvast een heerlijke ontspanningsmassage voor jou geboekt. Alles met aandacht voor jou!

Gastvrouw

Annemiek is deze dagen jouw gastvrouw. Ze ontvangt je op maandag, verzorgt alle maaltijden voor je en is er wanneer je haar nodig hebt. Op vrijdag brengt ze je een laatste ontbijt om deze verrukkelijke week mee af te sluiten. En weet dat het niet zomaar ontbijtjes zijn, maar een dienblad vol met lekkere en gezonde dingen. Met home-made en lokale producten uit eigen tuin, eigen keuken en eigen dorp. 

Ze zal je ’s morgens voorzien van zoveel lekkers dat er voldoende is om een eigen lunch van samen te stellen. Alles wordt met aandacht op je kamer geserveerd, ook de warme avondmaaltijd. Kortom, échte verwennerij door Annemiek!

Persoonlijke coach

Erieke is deze hele week jouw persoonlijke coach. Zij nodigt je uit om op een zachte en ongedwongen manier jezelf open te stellen. Vooraf heb je een kennismaking met haar voor een fijne basis en zo kan je, in de week dat je hier bent, direct concreet aan de slag. Zij helpt je ook om je vraag of verlangen helder te krijgen. Erieke begeleidt je bij een liefdevol zelfbeeld, helpt je jouw patronen te doorbreken en geeft je met behulp van kleurpsychologie de inzichten die jij nodig hebt om jouw verlangen vorm te geven. Ze nodigt je uit om je hart te openen, te voelen wat er in jou leeft en wat jou dient in je leven (en wat niet). Door de uitgebreide coachsessie deze week en een vormgevende opdracht ga jij naar huis met meer verbinding en praktische handvatten waar je direct mee aan de slag kan. Erieke is gedurende de week ook bereikbaar voor vragen en overleg. Meer lezen over Erieke, kijk dan op haar website EmBraceYou.nl.

Deze korte volledig verzorgde vakantie geeft de zorg en rust die jij nodig hebt. Rust in je hoofd en je lijf zodat er ruimte ontstaat voor wie je werkelijk bent. Jij mag er ZIJN, mooi mens!

Stiltewandeling en massage

Ontspanning helpt enorm om tot jezelf te komen, naar binnen te keren en te voelen. Daarom neemt Annemiek je mee op een stiltewandeling door de prachtige natuur van de Achterhoek. Onderweg tovert ze wat lekkers uit haar tas. 

Gerrie verzorgt een heerlijke ontspanningsmassage van schouders, nek en rug. 

Praktisch

Deze YOUcation start op maandag en eindigt op vrijdag. Je verblijft 4 nachten bij B&B De Brenschutte in De Boskamer of in Het Bloemenhuisje. De gastenverblijven zijn gelegen op het erf van de boerderij van Annemiek midden tussen de weilanden, gelegen in het prachtige Gelderse coulisselandschap. 

Alle maaltijden zijn inbegrepen, vanaf de avondmaaltijd op maandag tot en met het ontbijt op vrijdag. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met jouw (di)eetwensen. 

Programma

Prijs

Deze compleet verzorgde YOUcation boek je voor € 949,00 (exclusief BTW is de prijs € 815,20). Oftewel een boeking voor een diepwerkende vakantie voor JOU waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Duoweekend – TIP!

Sluit deze midweek af, samen met je geliefde of een dierbare, door het weekend nog te blijven. Graag bieden we je de mogelijkheid om extra voordelig, voor twee personen, het weekend erbij te boeken. Hoe ontspannen is dat?! 

Boek je Het Bloemenhuisje dan kan je voor € 220,00 het weekend erbij boeken. Verblijf je in De Boskamer dan boek je al voor €170,00 het weekend erbij. Dit is dus het totale bedrag voor twee personen, inclusief hét home-made ontbijt van Annemiek. Voor de overige maaltijden nodigen we je uit om Laren en omstreken te verkennen en samen culinair te genieten.

Reserveren

Doe je via deze pagina. Selecteer het huisje dat jou het meeste aanspreekt. Kies de gewenste maandag als aankomstdag en de eerstvolgende vrijdag als vertrekdag. Vermeld in het opmerkingenveld “YOUcation”. 

Wil je het weekend erbij boeken, zet dan de vertrekdag op zondag en zet in het opmerkingen veld “YOUcation + duoweekend”. Annemiek neemt vervolgens in beide gevallen contact met je op om jouw verblijf te bevestigen.