Na een weekend hier vertoefd te hebben, zijn we volledig onthaast. De rust, de ligging, de stilte en sfeervolle inrichting maakten dat dit volledig vanzelf ging. Als 2 opgeladen moeders gaan we weer terug naar onze peuters in de randstad. We zullen dit plekje zeker onthouden voor de toekomst.

Dank!

Liefs Liesan en Fleur uit Utrecht

Beste Annemiek,

Onze kennismaking met de Achterhoek was in een woord geweldig. Het coulisselandschap, de rust, de ruimte, de mooie boerderijen en de landgoederen, we hebben er volop van genoten. En ook jullie B&B is geweldig. Het is met zoveel aandacht en liefde gemaakt, dat voel je. We zijn hier helemaal tot rust gekomen. Dankjewel voor je gastvrijheid. En ook wij komen graag nog eens terug.

Hartelijke groet, Robert en Peggy

Annemiek,

Twee dagen onthaasten!

Het eerste wat in me opkomt; een fijne plek om “thuis” te komen bij jezelf. Alles ademt liefde en aandacht. Daarnaast de prachtige omgeving en natuur.

Even alles vergeten en tijd en aandacht voor elkaar.

Een plek om terug te komen.

 

Warme groet, Annemiek en Paul

Allereerst wat straal je een fijne rust uit. Dat geeft een gevoel van thuiskomen. Twee jaar geleden zijn we hier voor het eerst geweest met ons zoontje Liam. Hij was toen net 3 maanden.

Nu hebben we een kletsende peuter bij van twee jaar en een mini in mijn buik. Als het haardvuur aangaat, zegt Liam ‘mooi’.

Bedankt voor de leuke tips. De koeien vond hij fantastisch!!

We hebben ontzettend genoten van de rust, de ruimte en het heerlijke ontbijt. Overal zit liefde in. Dat is voelbaar. Een heerlijke plek om weer even tot de kern te komen. Ik heb zo een gevoel dat we hier zeker terug gaan komen.

 

Heel veel liefs, Nico, Michelle en Liam

Wij zijn voor het eerst op vakantie met onze dochter Roos van 4 maanden oud. Waar kan dat nou beter dan in het Bloemenhuisje?!

Wat zijn we goed verwend, we hebben genoten dankjewel!

ps Onze Dribbel wil ook niet meer weg.

Tot gauw

liefs Caspar, Laura, Roos & Dribbel

Wat een fijne plek om lekker even tot rust te komen. Heerlijk geslapen, genoten van de ontbijtjes, ’t mooie uitzicht, wandelingen en ’s avons bij de houtkachel! Alles in ’t huisje met zorg uitgekozen, dat zie je en dat voel je. Komen graag nog een x terug. Bedankt voor alle goede zorgen.

Liefs Marcella en Colette

Wauw wat een mooie en super fijne plek! Een weekend dat voelde als een week, wat een rust en mooie omgeving. Vandaag afgesloten met een heerlijk ontbijt! Bedankt Annemiek voor dit warme welkom, we hebben genoten en raden dit zeker aan. Wij zeggen zeker tot ziens.

Liefs Melvin en Iris

Lieve Annemiek en Niels,

Wat een mooie en warme plek hebben jullie hier samen gemaakt! Een knus huisje in een rustgevende omgeving. Alle ingrediënten waren daar, om van een heerlijke week te genieten, dankzij jullie! We wensen jullie heel veel succes met de komende plannen en veel geluk op deze plek. Mieke en ik gaan met een uitgerust gevoel en fijne gedachten terug, mijmerend over deze prachtige streek in Nederland.

Liefs Mieke en Gertjan

Thuiskomen in elke zin van het woord.

Dank je wel

Andrea Roozendaal

Veranda, schommelstoel, natuurbeleving, vogels, bomen, vrij uitzicht, mooie maan, prachtige zon, maisvelden, lekker eten, liefdevol ontbijt, vrij zijn, vrij gevoel, los van alles. Kortom wat een ZEN plek! Annemiek, dank je wel dat wij op dit mooie plekje mochten vertoeven. Het leven is mooi hier.

Lieve groeten Marjolein, Freddy & Joost