Wij zijn voor het eerst op vakantie met onze dochter Roos van 4 maanden oud. Waar kan dat nou beter dan in het Bloemenhuisje?!

Wat zijn we goed verwend, we hebben genoten dankjewel!

ps Onze Dribbel wil ook niet meer weg.

Tot gauw

liefs Caspar, Laura, Roos & Dribbel

Wat een fijne plek om lekker even tot rust te komen. Heerlijk geslapen, genoten van de ontbijtjes, ’t mooie uitzicht, wandelingen en ’s avons bij de houtkachel! Alles in ’t huisje met zorg uitgekozen, dat zie je en dat voel je. Komen graag nog een x terug. Bedankt voor alle goede zorgen.

Liefs Marcella en Colette

Wauw wat een mooie en super fijne plek! Een weekend dat voelde als een week, wat een rust en mooie omgeving. Vandaag afgesloten met een heerlijk ontbijt! Bedankt Annemiek voor dit warme welkom, we hebben genoten en raden dit zeker aan. Wij zeggen zeker tot ziens.

Liefs Melvin en Iris

Lieve Annemiek en Niels,

Wat een mooie en warme plek hebben jullie hier samen gemaakt! Een knus huisje in een rustgevende omgeving. Alle ingrediënten waren daar, om van een heerlijke week te genieten, dankzij jullie! We wensen jullie heel veel succes met de komende plannen en veel geluk op deze plek. Mieke en ik gaan met een uitgerust gevoel en fijne gedachten terug, mijmerend over deze prachtige streek in Nederland.

Liefs Mieke en Gertjan

Thuiskomen in elke zin van het woord.

Dank je wel

Andrea Roozendaal

Veranda, schommelstoel, natuurbeleving, vogels, bomen, vrij uitzicht, mooie maan, prachtige zon, maisvelden, lekker eten, liefdevol ontbijt, vrij zijn, vrij gevoel, los van alles. Kortom wat een ZEN plek! Annemiek, dank je wel dat wij op dit mooie plekje mochten vertoeven. Het leven is mooi hier.

Lieve groeten Marjolein, Freddy & Joost

Beste Annemiek,

We hebben een heerlijke tijd gehad in het Bloemenhuisje. Wat een ruimte en rust en wat hebben jullie dit huisje met liefde en aandacht ingericht. We hebben genoten van het ontbijt dat je elke keer met aandacht voor variatie hebt samengesteld! Wat een mooie wandelingen, vooral de Lochemsebergroute, en fietstochten hebben we gemaakt. Als aandenken nemen we heerlijk zuivel mee uit de blauwe kast.

Dank voor de gastvrijheid!

Nicolette en Bas uit Arnhem

 

Lieve Annemiek,

De vele uren speuren op Funda hebben zich driedubbel en dwars uitbetaald voor jullie. Wat een heerlijke stek hier! Jammer dat we nu al weer weg gaan, ik kan wel wennen aan het uitzicht, de lekkere bedden, de heerlijke ontbijtjes en deze mooie omgeving… We houden De Brenschutte zeker in gedachten voor een evt volgende keer en zullen familie & vrienden ook op dit pareltje wijzen. We nemen straks ook zeker wat mee uit de “blauwe kast” om thuis nog verder te smullen!

Liefs van ons, Maarten en Meike

Lieve Annemiek,

Wat hebben wij genoten! Vanaf het moment dat we aankwamen rijden, waren we verrast door de mooie plek, het verzorgde met liefde ingerichte huisje en het gastvrije ontvangst. We zijn hier helemaal tot rust gekomen en hebben optimaal kunnen genieten van de prachtige omgeving. Het zijn de details en net dat beetje extra wat een verblijf onvergetelijk maakt en daar heb je zeker voor gezorgd. Dank je wel hiervoor en wij komen graag nog een keertje terug!

Veel liefs Xander en Carolien uit Haarlem

Wat een genot om hier te mogen zijn. Gisteravond lekker lang op de veranda gezeten, reeën voorbij zien komen. Geweldig! Eten laten bezorgen en afsluiten met het aansteken van de haard. Even helemaal tot rust komen is wat je hier prima kan. Vanochtend nog verwend met een heerlijk ontbijt. Bedankt voor deze dagen!

Liefs Ilko & Hanneke