Op een boerenerf midden tussen het groen staat een charmant houten huisje met daarin De Boskamer. Vanaf de privé veranda heb je uitzicht over het Achterhoekse coulisselandschap, waar je tijdens het ontbijt zomaar de reeën kunt zien grazen. De schommelstoel met comfortabele kussens en een plaid staat voor je klaar.

Binnen vind je twee Auping 1-persoons boxspring bedden, die eenvoudig aan te passen zijn naar een tweepersoonsbed.

De kamer is voorzien van centrale verwarming en daarmee geschikt om in alle seizoenen comfortabel te genieten van je verblijf. In de herfst en de winter zorgt de houtkachel voor sfeer en warmte na een lange dag buiten. Even bijkomen in een lekkere luie stoel, met een kop thee of een glas wijn.

In de Boskamer kan niet worden gekookt, wel is het mogelijk om zelf een lunch of een koude avondmaaltijd klaar te maken. Er is een keukenblokje aanwezig voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en serviesgoed.

De badkamer met douche, wastafel en toilet is voorzien van vloerverwarming.

Het ontbijt serveren we op de kamer en bij mooi weer kun je uiteraard buiten in de tuin of op je eigen veranda ontbijten.

Parkeren doe je op het terrein. Voor je fiets is een af te sluiten ruimte op het terrein met een oplaadpunt voor elektrische fietsen.