Op een boerenerf midden tussen het groen staat een charmant houten huisje met daarin De Boskamer. Vanaf de privé veranda heb je uitzicht over het Achterhoekse coulisselandschap, waar je tijdens het ontbijt zomaar de reeën kunt zien grazen. De schommelstoel met comfortabele kussens en een plaid staat voor je klaar.

Binnen vind je twee Auping 1-persoons boxspring bedden, die eenvoudig aan te passen zijn naar een tweepersoonsbed.

De kamer is voorzien van centrale verwarming en daarmee geschikt om in alle seizoenen comfortabel te genieten van je verblijf. In de herfst en de winter zorgt de houtkachel voor sfeer en warmte na een lange dag buiten. Even bijkomen in een lekkere luie stoel, met een kop thee of een glas wijn. Een mand hout met aanmaakblokjes en lucifers staat gereed in het huisje.

De Boskamer heeft een keukenblokje voorzien van een kleine koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en serviesgoed. Ook is er een een-pits kookplaatje met twee pannetjes aanwezig, waarmee een eenvoudige maaltijd kan worden opgewarmd of gekookt.

De badkamer met douche, wastafel en toilet is voorzien van vloerverwarming. Bed- bad- en keukenlinnen is aanwezig net als een föhn.

Het ontbijt serveren we op de kamer en bij mooi weer kun je uiteraard buiten in de tuin of op je eigen veranda ontbijten.

Parkeren doe je op het terrein. Voor je fiets is een af te sluiten ruimte op het terrein met een oplaadpunt voor elektrische fietsen.