De Boskamer

€ 99,00 per nacht

De prijs is per kamer per nacht inclusief ontbijt, bed- bad- en keukenlinnen en exclusief toeristenbelasting à € 1,30 p.p.p.n.

Er geldt een minimum verblijfsduur van 2 nachten.

Een verblijf in de kerstperiode is op aanvraag.

Check in vanaf 15.30 uur, check out tot 10.30 uur. Indien de kamer eerder beschikbaar is, ben je van harte welkom eerder te komen. Je ontvangt dan een berichtje van ons.

Het Bloemenhuisje

€ 99,00 per nacht

De prijs is per kamer per nacht inclusief bed- bad- en keukenlinnen en exclusief toeristenbelasting à € 1,30 p.p.p.n.

In de maanden mei t/m augustus kan Het Bloemenhuisje geboekt worden voor een weekend, een midweek of een week. Weekend is van vrijdag t/m maandag 3 nachten, een midweek is van maandag t/m vrijdag 4 nachten en een week is van vrijdag t/m vrijdag 7 nachten. Andere huurperiodes voor dit seizoen in overleg.

In september t/m april geldt een minimum verblijfsduur van 2 nachten.

Een verblijf in de Kerstperiode is op aanvraag.

Check in vanaf 15.30 uur, check out tot 10.30 uur. Indien de kamer eerder beschikbaar is, ben je van harte welkom eerder te komen. Je ontvangt dan een berichtje van ons.

Extra services Het Bloemenhuisje

Ontbijt: Voor € 12,50 p.p. serveren wij een uitgebreid ontbijt in Het Bloemenhuisje. Wel genieten van de luxe van onze ontbijtservice, maar liever een eenvoudiger ontbijt? Dat kan! Voor € 7,50 p.p. serveren wij een lekker ontbijtje; yoghurt | brood | kaas | fruit.

Babypakket: Voor kinderen tot en met 2 jaar bieden wij een babypakket aan bestaande uit een babybedje inclusief lakens en een dekentje, een verkleedkussen met hoes en een kinderstoel. Het babypakket kost € 15,00 per verblijf.

Arrangementen

Week arrangement

Vind je het ook allemaal zo leuk om te doen? 

Fietsen, wandelen, een bezoek brengen aan een museum, een terrasje pakken, gewoon een dag niets met een boek op schoot, Lochem bezoeken, een vaartocht maken over de Berkel, een stadswandeling maken in Zutphen, lekkere dingen kopen op de weekmarkt in Deventer voor een goede lunch……

Het kan hier allemaal en daarom bieden wij je het week arrangement aan. Heerlijk een volle week weg en alle tijd van de wereld om die dingen te doen waar je zin in hebt.  

Het arrangement bestaat uit 7 nachten in Het Bloemenhuisje, waarvan je er 6 betaalt. Plus 2 keer een uitgebreid ontbijt, op de eerste en laatste ochtend van je verblijf. Zo start je in alle rust je welverdiende vakantie en krijg je een mooie afsluiter van een heerlijke week.

Dit arrangement is niet geldig van juni t/m augustus en in de mei- en kerstvakantie.

Prijs arrangement: € 635,00