De Boskamer

Weekdagen € 85,00

Weekenddagen € 95,00

De prijzen zijn per kamer per nacht inclusief ontbijt, bed- bad- en keukenlinnen en exclusief toeristenbelasting à € 1,30 p.p.p.n.

Weekdagen zijn maandag t/m donderdag. Weekenddagen zijn vrijdag t/m zondag. Alle Nederlandse schoolvakanties en feestdagen gelden als weekenddagen. In de maanden juni t/m september geldt een minimum verblijf van 2 nachten.

Gedurende de kerstdagen geldt een minimum verblijf van 3 nachten met een kamerprijs van € 110,00.

Check in vanaf 15.30 uur, check out tot 10.30 uur. Indien de kamer eerder beschikbaar is, ben je van harte welkom eerder te komen. Je ontvangt dan een berichtje van ons.

Het Bloemenhuisje

Weekdagen € 85,00

Weekenddagen € 95,00

De prijzen zijn per kamer per nacht inclusief bed- bad- en keukenlinnen en exclusief toeristenbelasting à € 1,30 p.p.p.n.

Weekdagen zijn maandag t/m donderdag. Weekenddagen zijn vrijdag t/m zondag. Alle Nederlandse schoolvakanties en feestdagen gelden als weekenddagen. In Het Bloemenhuisje geldt een minimum verblijf van 2 nachten.

Gedurende de kerstdagen geldt een minimum verblijf van 3 nachten met een kamerprijs van € 110,00.

Check in vanaf 15.30 uur, check out tot 10.30 uur. Indien de kamer eerder beschikbaar is, ben je van harte welkom eerder te komen. Je ontvangt dan een berichtje van ons.

Extra services Het Bloemenhuisje

Ontbijt: Voor € 12,50 p.p. serveren wij een uitgebreid ontbijt in Het Bloemenhuisje.

Keukenpakket: Wij bieden een keukenpakket aan, dit pakket bestaat o.a. uit olie, peper, zout, selectie kruiden, afwasmiddel, vaatdoekjes, vaatwasser tabletten, lucifers, waxinelichtjes. Het keukenpakket kost € 7,50 per verblijf.

Babypakket: Voor kinderen tot en met 2 jaar bieden wij een babypakket aan bestaande uit een babybedje inclusief lakens en een dekentje, een verkleedkussen met hoes en een kinderstoel. Het babypakket kost € 15,00 per verblijf.

Arrangementen

Kunst arrangement 

B&B De Brenschutte ligt perfect in het midden tussen de musea More in Gorssel en Kasteel Ruurlo. Een ritje van 14 km via de prachtige Joppelaan brengt je bij More en met een mooie rit van 18 km tussen de weilanden door bereik je Kasteel Ruurlo. 

Daarmee is onze B&B de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan beide musea. Tussen de bezoeken door geniet je van onze luxe gastenverblijven te midden van het prachtige groene Achterhoekse landschap. 

Het arrangement bestaat uit:

  • Twee overnachtingen 
  • Twee keer een uitgebreid ontbijt

Prijs arrangement Boskamer: weekdagen € 160,00 & weekenddagen € 180,00 

Prijs arrangement Bloemenhuisje: weekdagen € 205,00 & weekenddagen € 225,00

Week arrangement

Vind je het ook allemaal zo leuk om te doen? 

Fietsen, wandelen, een bezoek brengen aan een museum, een terrasje pakken, gewoon een dag niets met een boek op schoot, Lochem bezoeken, een vaartocht maken over de Berkel, een stadswandeling maken in Zutphen, lekkere dingen kopen op de weekmarkt in Deventer voor een goede lunch……

Het kan hier allemaal en daarom bieden wij je het week arrangement aan. Heerlijk een volle week weg en alle tijd van de wereld om die dingen te doen waar je zin in hebt.  

Het arrangement bestaat uit 7 nachten in Het Bloemenhuisje, waarvan je er 6 betaalt. Plus 2 keer een uitgebreid ontbijt, op de eerste en laatste ochtend van je verblijf. Zo start je in alle rust je welverdiende vakantie en krijg je een mooie afsluiter van een heerlijke week.

Prijs arrangement: € 590,00 

Prijs arrangement maanden juni, juli en augustus & Kerstvakantie: € 660,00