De Boskamer

€ 99,00 per nacht

De prijs is per kamer per nacht inclusief ontbijt, bed- bad- en keukenlinnen en exclusief toeristenbelasting à € 1,30 p.p.p.n.

Er geldt een minimum verblijfsduur van 2 nachten.

Check in vanaf 15.30 uur, check out tot 10.30 uur. Indien de kamer eerder beschikbaar is, ben je van harte welkom eerder te komen. Je ontvangt dan een berichtje van ons.

Het Bloemenhuisje

€ 99,00 per nacht

De prijs is per kamer per nacht inclusief bed- bad- en keukenlinnen en exclusief toeristenbelasting à € 1,30 p.p.p.n.

Er geldt een minimum verblijfsduur van 2 nachten.

Check in vanaf 15.30 uur, check out tot 10.30 uur. Indien de kamer eerder beschikbaar is, ben je van harte welkom eerder te komen. Je ontvangt dan een berichtje van ons.

Extra services Het Bloemenhuisje

Ontbijt: Voor € 12,50 p.p. serveren wij een uitgebreid ontbijt in Het Bloemenhuisje. Wel genieten van de luxe van onze ontbijtservice, maar liever een eenvoudiger ontbijt? Dat kan! Voor € 7,50 p.p. serveren wij een lekker ontbijtje; yoghurt | brood | kaas | fruit.

Babypakket: Voor kinderen tot en met 2 jaar bieden wij een babypakket aan bestaande uit een babybedje inclusief lakens en een dekentje, een verkleedkussen met hoes en een kinderstoel. Het babypakket kost € 15,00 per verblijf.

Arrangementen

Week arrangement

Vind je het ook allemaal zo leuk om te doen? 

Fietsen, wandelen, een bezoek brengen aan een museum, een terrasje pakken, gewoon een dag niets met een boek op schoot, Lochem bezoeken, een vaartocht maken over de Berkel, een stadswandeling maken in Zutphen, lekkere dingen kopen op de weekmarkt in Deventer voor een goede lunch……

Het kan hier allemaal en daarom bieden wij je het week arrangement aan. Heerlijk een volle week weg en alle tijd van de wereld om die dingen te doen waar je zin in hebt.  

Het arrangement bestaat uit 7 nachten in Het Bloemenhuisje, waarvan je er 6 betaalt. Plus 2 keer een uitgebreid ontbijt, op de eerste en laatste ochtend van je verblijf. Zo start je in alle rust je welverdiende vakantie en krijg je een mooie afsluiter van een heerlijke week.

Dit arrangement is niet geldig van juni t/m augustus en in de mei- en kerstvakantie.

Prijs arrangement: € 635,00 

Wandel arrangement

Wandelen; de Achterhoek is één groot walhalla voor natuurliefhebbers en wandelaars. Niet voor niets is Lochem uitgeroepen tot wandelgemeente van het jaar 2022! Daarbij is in 2022 naast de deur van onze B&B een klompenpad geopend, het Laorns Enkenpad. Een prachtige wandeling van 15 km door het boerenland, over onverharde paadjes met vergeten doorsteekjes.

Dan is er ook nog de Lochemse berg route van 9 km, plus verschillende landgoederen waar je fantastisch in alle rust kunt wandelen. En wil je sfeerproeven op het Pieterpad, denk dan eens aan de etappe Laren-Vorden.

Ter ere van het prachtige coulisselandschap van de Achterhoek en de vele mooie wandelmogelijkheden bieden we een wandel arrangement aan. Met dit arrangement verblijf je twee nachten in de Boskamer. Geniet je iedere ochtend van een uitgebreid huisgemaakt ontbijt en krijg je voor één dag een lunchpakket mee voor onderweg. Ook kun je twee stuks zuivel of sap naar keuze uit de blauwe kast op ons erf meenemen voor tijdens je wandeling.

Prijs arrangement: € 225,00