Het Gelders Laren en haar directe omgeving heeft veel te bieden. Van rust, ruimte en natuur tot aan culturele en historische Hanzesteden. Het Achterhoekse coulisselandshap en de Sallandse heuvelrug met de Holterberg liggen binnen handbereik. Steden als Deventer en Zutphen hebben veel moois te bieden en ook, het in onze achtertuin gelegen, Lochem is een bezoek waard.

Loop je het Pieterpad? Dan kun je bij ons de voeten laten rusten, want De Brenschutte ligt aan het start c.q. eindpunt van de etappes Holten-Laren en Laren-Vorden. De verblijfsduur is minimaal twee nachten en daarom brengen we je graag naar het startpunt van de wandeling in Holten of halen we je op bij het eindpunt in Vorden.

Fietsen kun je direct bij ons huren. Deze worden netjes bij je kamer of huisje afgeleverd en ook weer opgehaald. Huren kan vanaf 12 euro per fiets per dag. Voor de servicekosten van het leveren en ophalen van de fiets betaal je eenmalig 5 euro.

Onderstaand zie je een aantal leuke activiteiten en mooie plaatsen die een bezoek waard zijn. Klik op de woorden en je krijgt direct meer informatie over het betreffende onderwerp.